Information-

Här kommer vi samla bra information att läsa igenom en del står redan i våra villkor eller på hemsidan.

Kan vara även aktuell information vad som händer så ha för vana att kika in här för att inte missa något. 

Vårt mål är att normal orderhanterings tid skall vara 1-2 vecka men ibland tar det längre tid. Vi försöker gå ut med information på hemsidan och på Instagram när det är längre.

Nu är det 2 veckors orderhantering. 

Vi ber er invänta leveransbekräftelse på lagd webborder! Ni som lägger order via telefon eller @ ger vi inga orderbekräftlese på.

 Med den stora orderingång vi har så bör man lägga order senast 30 november för att vi skall hinna ta hand om order innan 20 dec.

Jul/Nyårsstängt from Onsdag den 20 december och vi är åter Måndag den 8 januari 2024. Lite ledighet och sen inventering därav stängt

(Order lagda under denna period kommer vi hantera när vi är åter)

Utanför Sverige/export tillkommer alltid fraktkostnad på alla order enligt gällande fraktbolags tariff med hänsyn till vikt, volym och mottagarens adress. Fraktkostnad tillkommer på fakturan som framställs när paket är klart för sändning.

 Vid betalning ange faktura nummer(5 siffror), om det saknas så innebär det merarbete för vår administration . Våra fakturor innehåller ej OCR-nummer. Betalning från utlandet skall ske i SEK enligt villkoren på fakturan.

Garnkarta...se egen flik.

Prislista att printa ut finns ej utan aktuellt pris hittar du inne i varje kvalité dels kg pris och/eller styck pris (klicka på aktuell nyans) Oblekt och Färg har oftast olika priser!

För vi har gjort en samlingsbild på med flera nyanser i varje kvalité för att få en inbjudande sida med mycker färg!