Info-aktuell

Här kommer vi samla bra aktuell information att läsa igenom, en del står redan i våra villkor eller på andra sidor på hemsidan.Så du som kund bör ha för vana att kika in här för att inte missa något. 

Vårt mål är att normal orderhanterings tid skall vara 1-2 vecka men ibland tar det längre tid. Läs alltid våra villkor. Vi försöker gå ut med information på hemsidan och på Instagram när det är längre:

Orderhanterings tiden är just nu 2-3 veckor.  Vi ber er invänta leveransbekräftelse på lagd webborder!

Ni som lägger order via telefon eller @ ger vi inga orderbekräftelse på. Så Vi ber att helst lägga order på hemsidan. Tack!

OBS!!! Nya öppettider from jan 2024. Mån-tors- kl 9-16.Gäller butik/order.  Besök till butiken andra tider måste bokas. 

Utanför Sverige/export tillkommer alltid fraktkostnad på alla order enligt gällande fraktbolags tariff med hänsyn till vikt, volym och mottagarens adress. Exportorder tar lite längre tid minst 14 dagar.Fraktkostnad tillkommer på fakturan som framställs när paket är klart för sändning. Vi kan alltså inte uppge pris innan order är klar!

 Vid betalning ange faktura nummer om det saknas så innebär det merarbete för vår administration . Våra fakturor innehåller ej OCR-nummer. Betalning från utlandet skall ske i SEK enligt villkoren på fakturan. Fakturan följer med paket om inte annat är överenskommet tex förskottsbetalning och kan då komma över epost.

Läs igenom våra villkor som du godkänner oavsett om du lägger order på webbsidan, mailar eller ringer in.

Garnkarta...se/läs egen flik.

Prislista att printa ut finns ej utan aktuellt pris hittar du inne i varje kvalité dels kg pris och/eller styck pris (klicka på aktuell nyans) Oblekt och Färg har oftast olika priser! För vi har gjort en samlingsbild på med flera nyanser i varje kvalité för att få en inbjudande sida med mycker färg!

 Vävrunda 9-11 maj - kolla in program/utbud på www.weavingcenter.se. Garnhuset kommer följa Värvrundans öppettider dessa dagar (tors-fre kl10-17 samt lör kl 10-15)